HTML

vwkmo

VWKMO: A Kelet-Magyarországi VW Baráti Kör rövid neve. Céljaink: Vw-konszern Találkozók szervezése, lebonyolítása Balmazújvároson, illetve mások által szervezett, minél több hasonló rendezvényen való részvétel. Rajongunk a Vw, Audi, Seat, Skoda, Bogár, Veterán járművekért. Jöhet Szépségverseny, Ügyességi verseny, Golf, Karmann, Kübel, Busz, Passat, Transporter, T2. T4, Porsche, Pannónia, Hot Rod, Amerikai, a lényeg, hogy jó és érdekes legyen. Benzinnel, vagy dízellel hajtott, léggel, vagy vízzel hütött....

Friss topikok

Linkblog

2011.04.29. 23:50 vwkmo

Útravaló

     Bizony elérkezettt, itt van a nyakunkon, amit sokan nagyon vwártunk: ez a hétvége május 1. hétvégéje, ami egyrész Anyák Napja, másrészt viszont a Volkswagené és a Veteránoké Balmazújvároson. Persze nem feltétlenül ebben a sorrendben.

   Mint azt már sokan megszokhattátok, ha május 1. , akkor menni kell Balmazújvárosra (a haverkodóknak, sátorozóknak már egy nappal előtte) és azt is megszokhattátok, hogy Mi szervezők igyekszünk a Találkozó előtt bőséges infokkal ellátni a Találkozóra hozzánk érkezőket.

   Nézzünk egy kis történelmet! A VWKMO, vagyis a Kelet-Magyarországi VW Baráti Kör közel tíz éve szerveződött, néhány lelkes vw-őrült barát összefogásával, akik gyakran ébredtek egymás mellett Találkozókon itthon, Német, Olasz, Osztrák, vagy éppen Horvát fanatikusok különböző rendezvényein a sátrakban, vagy autókban. A Találkozók során, ahogy az lenni szokott egyre mélyült a barátság, a kapcsolat, majd jött a gondolat, mi lenne, ha a VWKMO (így sokan ismernek bennünket) is összehozna Találkozókat. A gondolatot tett követte és szerveztük is szorgosan a Találkozókat. Először kicsi, néhány autós volt, közben tagok maradtak el, vagy lettek új tagjai Baráti Körünknek.... A kisebb Találkozóinkat, néhány közepes követte Hortobágyon a Puszta-kempingben, de kezdtük kinőni a helyet és jöttek újabb gondolataink is.

   2009-ban aztán húztunk egy merészet, úgy gondoltuk kéne csinálni egy nagyot! Nézegettük a lehetséges helyszíneket, majd megtaláltuk Balmazújvárost. Összeálmodtunk egy komoly tervet, egy kész programsort egy napra. Városébresztő Felvonulással, versenyekkel bemutatókkal, mindennel, majd irány az Önkormányzat engedélyeket szerezni. A hivatalban elmondtuk mit szeretnénk és hogy. A város Önkormányzata egyből partner lett a dologban, sőt ők is tettek hozzá bőséggel ötleteket és segítséget. Ennyi előzmény után, számunkra is nagy sikert aratott már az I. VW-konszern és Veteránjármű Találkozó Blmazújvároson és már akkor 2009-ben hagyományteremtő szándékkal indítottuk.

   Jött 2010. és mondhatni (ahogy a kártyában szokták) a 19-re húztunk még egy lapot... A 2010-es Találkozót már kétnaposra csináltuk és megcsináltuk. Még több program, még profibb kivitelezés (azért voltak kisebb hibák). Volt már gumiégetés profin durranásig, mosott csaj habos vw-t, vonultunk egy nagyot, rengeteg díjat osztottunk, voltak profi zenekarok, koncertek, gyerekprogramok, autómodell bemutató, motoros kaszkadőr, érdekes gépek, egyszóval naggyá nöttünk.

  Erre itt van 2011, még nagyobb odafigyeléssel megtervezve, még több elvárással. Reméljük még több szép résztvevő járművel és boldog járművezetőkkel, vendégekkel.

   Na, de a címben útravaló szerepelt, írni kéne arról is...

   Az idei Találkozó már a III. Vw-konszern és Veteránjármű Találkozó lesz Balmazújvároson. Szombaton délután 15 óra körül kezdünk gyülekezni a város központjában a Kastélykert füvén. a programot azt most itt nem részletezném ebben a blogbejegyzésben, egyrészt már korábban, sok helyen megtettem, másrészt ez ÚTRAVALÓ.

  Tehát a GPS készülékbe így írhatjátok:

       1. Balmazújváros - Városközpont

       2. Balmazújváros - Kastélykert u. - utca közepe

       3. Balmazújváros - Penny áruház

       4. Balmazújváros - Kastélykert u. -Soós Imre u. sarok

       5.  É 47,61315    K 21,34513  GPS koordináták

Itt egy térkép is:

 

 

Ha mégsem találod, megkérdezed az utcán valakitől, merre van a fürdő pl.

Vasárnap, május 1-én pedig a szokásnak megfelelve, az ország keletis részén két helyen lesz gyülekező:

 

1. Debrecenben, ahol a konvoj tagjai 7.30 és 8.00 óra között gyülekeznek a BAUMAX-áruház parkolójában, majd konvojban jönnek Balmazújvárosra.

2.  Füzesabonyban a körforgalomnál lévő MOL-kútnál is lesz gyülekezés 6.30 és 7.00 óra között és ők is konvojban indulnak Balmazújváros felé

A konvojok pontosan a megadott időpontokban indulnak, nem várnak senkire!!!

Az úton figyeljetek nagyon oda, épségben érjen Balmazújvárosra Mindenki!

Vwárunk Mindenkit szeretettel, jó utat, töltsünk együtt egy jó hétvégét!

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vwkmo.blog.hu/api/trackback/id/tr642865797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása