HTML

vwkmo

VWKMO: A Kelet-Magyarországi VW Baráti Kör rövid neve. Céljaink: Vw-konszern Találkozók szervezése, lebonyolítása Balmazújvároson, illetve mások által szervezett, minél több hasonló rendezvényen való részvétel. Rajongunk a Vw, Audi, Seat, Skoda, Bogár, Veterán járművekért. Jöhet Szépségverseny, Ügyességi verseny, Golf, Karmann, Kübel, Busz, Passat, Transporter, T2. T4, Porsche, Pannónia, Hot Rod, Amerikai, a lényeg, hogy jó és érdekes legyen. Benzinnel, vagy dízellel hajtott, léggel, vagy vízzel hütött....

Friss topikok

Linkblog

2011.04.28. 00:15 vwkmo

Hétvégi program

   Bizony, pár nap (kettő) és itt van a szombat reggel. Délelőtt van idő egy kis gépszimatolásra (kocsimosás, takarítás, utolsó simítások).

  Nekünk, Találkozószervezőknek is vannak még utolsó simítások, de az oroszlánrész már 99 %-ig kész van. Várjuk a jó időt és a vendégeket.

 Szombaton inkább egy baráti hangulatú délutáni, esti programsorra invitáljuk az érdeklődőket. Lesz idő bőven a baráti beszélgetésre, megmutatni egymásnak a vwasakat, hogy mi készült, vagy mi fog rajta elkészülni. Tavaly még egy dízel Golfból is sikerült versenyautót állítani az érkezési állapotához képest. Dízel adagolót állítottunk be a közönség szeme láttára, közben sok-sok kérdést megválaszolva... A délután folyamán fotókat is vetítünk elmúlt Találkozóinkról.

   Lehet közben sütni-főzni, piknikelni, sátorozni, táborozni, kellemes füves-fás környezetben, akár az autó mellett közvetlenül. Tüzifát a helyszínen biztosítunk!

    Este 19 órától indul az ESTI MENET c. felvonulás a városban, persze ha ti is úgy akarjátok és leszünk hozzá jó sokan.

   A szombat esti felvonulás után 20 órától szabadtéri mozizással fejezzük be a szombat estét. Közösen nézzük meg a Csapd le csacsi c. filmet.

  A délután ill. az este folyamán tisztálkodási, fürdési lehetőség a helyszín (Kastélykert) közeli termálfürdőben. Ez a lehetőség a szervezőktől kapott jeggyel max. 23 óráig áll rendelkezésre.

Aki még nem tudná hova kell jönni, egy kis segítség: Balmazújváros, Penny-parkoló, Kastélykert, vagy városi Termálfürdő...Ott már látni fog Bennünket.

 A vasárnapi nap (május 1.):

Ez már egy pörgősebb nap lesz. Többféleképpen lehet érkezni:

1. Egyénileg, ha vonulni akarsz, akkor 9 óra előtt

2. Debrecenből, ahol a konvoj tagjai 7.30 és 8.00 óra között gyülekeznek a BAUMAX-áruház parkolójában, majd konvojban jönnek Balmazújvárosra.

3.  Füzesabonyban a körforgalomnál lévő MOL-kútnál is lesz gyülekezés 6.30 és 7.00 óra között és ők is konvojban indulnak Balmazújváros felé

A konvojok pontosan a megadott időpontokban indulnak, nem várnak senkire!!!

 9 órakor indítjuk a VÁROSÉBRESZTŐ FELVONULÁST. Ez a változatos járműbemutató sor valóban felébreszti a várost. A résztvevők száma, az útvonal hossza, az időtartama, élménykínálata miatt közel, s távol szinte semmivel össze sem hasonlítható. A felvonulás több helyen megáll, hogy közben a résztvevők és a nézők is jobban megnézhessék, és fotók is készüljenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A felvonulás kb. két órán át tart majd, így utána, de még a következő programsor előtt egy kis szusszanásnyi idő, lehet jelentkezni az ügyességi versenyre, felkészíteni a gépet a szépségversenyre. Ha már a szépségversenynél tartunk... A reggel, illetve a délelőtt folyamán kocsimosásra is lesz lehetőség. Dózsa Gy. és a Bethlen u. sarkán található Crysal-Hüse Autómosó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Visszatérve a felvonulás utánra... Déltől kezdődik az ügyességi verseny. Lezárjuk a Főtérnél lévő négysávos főutcát és ott lehet majd a bójákat kerülgetni (nem lesz könnyű)

Az ügyességi verseny kísérőrendezvénye lesz hagyományosan az RC-modelbemutató is, ahol remélhetőleg távirányítású autók, repülők manővereire tátjuk majd a szánkat.

Lesz csajos-habos kocsimosás is:

news.infodebrecen.hu/videocenter/debrecen/ii_vw-konszern_s_veter_nj_rm_tal_lkoz_balmaz_jv_ros_mos_s_iii/

De elkápráztat majd sokakat a motoros akrobata is, ugyanúgy, mint az ügyességi verseny egy-egy ügyes versenyzője is:

 

16 órakor aztán eljön az igazság órája. A Kastélykert színpadán kihirdetjük a versenyek győzteseit, akik átveszik majd díjaikat.

A díjkiosztó után nincs még vége a napnak. Estig színpadi produkciók szórakoztatják a vendégeket, majd 20 órától Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar ingyenes koncertje zárja a remélhetőleg emlékezetes Találkozót.

A részvétel minden programon, a versenyeken, az egész Találkozón teljesen ingyenes. Sőt minden résztvevő járműtulaj kap 1-1 Találkozómatricát is emlékbe tőlünk.

Éhen sem maradtok, hiszen a helyszínen büfék, árusok is lesznek. Ínyencek vásárolhatnak szabadtűzön készült ételeket a Szabadtüzi Lovagrend jóvoltából. Akik nem vezetnek kóstolhatnak pálinkákat, borokat. Vagy bárki nevezhet délelőtt 10 órától az ARANYFAKANÁL FŐZŐVERSENYRE is.

További infok:

balmazujvaros.hu

www.facebook.com/golfbolond

lacidudas@gmail.com

+36 30 99-52-894

                 

          

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vwkmo.blog.hu/api/trackback/id/tr482860975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása