HTML

vwkmo

VWKMO: A Kelet-Magyarországi VW Baráti Kör rövid neve. Céljaink: Vw-konszern Találkozók szervezése, lebonyolítása Balmazújvároson, illetve mások által szervezett, minél több hasonló rendezvényen való részvétel. Rajongunk a Vw, Audi, Seat, Skoda, Bogár, Veterán járművekért. Jöhet Szépségverseny, Ügyességi verseny, Golf, Karmann, Kübel, Busz, Passat, Transporter, T2. T4, Porsche, Pannónia, Hot Rod, Amerikai, a lényeg, hogy jó és érdekes legyen. Benzinnel, vagy dízellel hajtott, léggel, vagy vízzel hütött....

Friss topikok

Linkblog

2011.04.15. 09:57 vwkmo

Programsor

III. VW-konszern és Veteránjármű Találkozó Balmazújváros
Az első nap, április 30. (szombat):
15 órától Gyülekezés a városban, a Kastélykertben, ill. annak környékén (Penny, Fürdő)Az érkezők fogadása, parkolás, beszélgetések, ismerkedés, autók, motorok bemutatása, fotóvetítés az elmúlt Találkozókról...
19 órától ESTI MENET c. Esti felvonulás a városban (csak megfelelő létszám, ill. igény esetén)
kb. 20 órától Szabadtéri mozi a Kastélykertben (Csapd le csacsi)
Az este folyamán a Kastélykertben lehetőség van sátorozásra, sütésre-főzésre is.
Tisztálkodási, fürdési lehetőség a közeli Termálfürdőben.
A sátorokat, táborhelyeket szombat reggel 8 óráig legyetek szivesek elbontani !!!
Bármilyen segítségért, információért forduljatok bizalommal a narancssárga mellényes szervezőkhöz, vagy az információs sátornál lévőkhöz.
A második nap, május 1. (vasárnap):
Reggel két helyen van gyülekező: (Akik konvojban jönnek Balmazújvárosra)
1. Debrecenben a Baumax-parkolóban 7.30 és 8 óra között
    2. Füzesabonyban a MOL-kútnál 6.30 és 7 óra között
    A konvojok pontosan a megadott időpontokban indulnak el Balmazújváros felé!!!
    Akik reggel egyénileg jönnek, azoknak lehetőség van a helyi CHRISAL-Hüse Autókozmetika és kézimosó jóvoltából kedvezményes áron autómosásra (Balmazújváros, Dózsa Gy. u. 45., a helyszíntől kb. 200-300 m)
    9 órától VÁROSÉBRESZTŐ FELVONULÁS c. felvonulás a város egész területén. ( A felvonulás idejére kapcsoljátok be a vészvillogókat, a menet több helyen megáll, ahol ki lehet szállni, fenyképezni stb…) Figyeljetek nagyon egymásra, a követési távolságokra, a segítő Motorosokra, a Rendőrség, Polgárőrség forgalomirányítóira!
    kb. 11 órától Beparkolás a felvonulás után a parkolóhelyekre (a Bogarasok, Veteránok a Penny és Fürdő parkolókba, a vízhűtésesek a Kastélykertbe a füves területre és a Műv. házhoz)
    Már reggel 8 órától ARANYFAKANÁL-Főzőverseny a Kastélykertben.
    Ingyenes nevezés,tüzifát a szervezők biztosítanak!
    12-16 óráig Lezárásra kerül a Debreceni u. (Főtértől a Rendőrségig) egy szakasza, ahol Ügyességi Verseny, RC-modell bemutató, habos-csajos autómosás (CHRISAL-Hüse Autókozmetika) kerül megrendezésre.
    Modellbemutatóra, ügyességi versenyre nevezni előzetesen és a helyszínen is lehet nevezési sorrendben (korlátozott a létszám).
    Nevezés előzetesen: lacidudas@gmail.com címen,
    A nap folyamán kézműves foglalkozások a gyerekeknek a MŰV HÁZ előtti téren, pónilovaglás a Fürdő parkolóban, és egyéb érdekes programok.
    A Szabadtüzi Lovagrend a helyszínen készíti el szabadtűzön készült ételeket, amelyekből a helyszínen igen kedvezményes áron bárki vásárolhat, illetve nyomon követheti az ételkészítést, a Lovagrend tagjai tartanak még pálinka és borbemutatót is az érdeklődőknek.
    kb. 16 óra Versenyek eredményhirdetése a Kastélykerti Színpadon.
    17 órától Különböző színpadi produkciók
    20.30 órától Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar koncert

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vwkmo.blog.hu/api/trackback/id/tr482827666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása