HTML

vwkmo

VWKMO: A Kelet-Magyarországi VW Baráti Kör rövid neve. Céljaink: Vw-konszern Találkozók szervezése, lebonyolítása Balmazújvároson, illetve mások által szervezett, minél több hasonló rendezvényen való részvétel. Rajongunk a Vw, Audi, Seat, Skoda, Bogár, Veterán járművekért. Jöhet Szépségverseny, Ügyességi verseny, Golf, Karmann, Kübel, Busz, Passat, Transporter, T2. T4, Porsche, Pannónia, Hot Rod, Amerikai, a lényeg, hogy jó és érdekes legyen. Benzinnel, vagy dízellel hajtott, léggel, vagy vízzel hütött....

Friss topikok

Linkblog

2011.04.02. 13:24 vwkmo

Debrecen Cruise 4.

 Tegnap este 17 órától kezdődött az első igazán tavaszi vw-s, Trabis, veterános rendezvény. A 17 órai kezdésre "csak Binci és Én érkeztünk a helyszínre, két irányból szinte pontosan egyszerre. Szép látvány volt ahogy Binci Bogara jött velem szembe "patogó" első futóművel a hullámos aszfalton. Szerencsére nem sokáig voltunk egyedül, mert szinte azonnal befutottak Trabis barátaink, majd szépen sorban érkeztek a résztvevők. Volt aki gyalog érkezett, de szerencsére elég "bogaras" volt ahhoz, hogy legalább eljöjjön.

Nem tudom ki hogy van vele, vannak hivatkozók, hogy "nem érek rá" meg "nincs pénzem"  sőt a "nem tudtam" és társaik, de én kicsit elégedetlen szoktam lenni, mivel most sem jött el sok barátom, akinek itt lett volna a helye...szerintem.

Internetezni sokan szoktatok, így segítek egy kicsit a "nem tudtam" kategóriában.

Itt értesülhettek a környékbeli, vagy távolabbi Találkozókról

http://rozsdakupac.blogspot.com/ A Debreceni Bogarasok blogja

https://www.facebook.com/golfbolond  A VWKMO blogja

http://www.cult-hungarian.hu/forum.php A Cult-Hungarian fórumai

http://vwdepo.hu/index.php?option=com_community&view=events&Itemid=165 A VW Depo eseménynaptára

Ezek azok az oldalak, amelyekre nem árt Nekünk, fanatikusoknak minden nap benézni.

Visszatérve a témához:

Tegnap este egy kis eső esett a Cruise előtt, de utána szép kora tavaszi idő lett. Szépen gyűltek a résztvevők. azért volt olyan is aki még nem volt korábban. Jó kis beszélgetések voltak. 

Néhány kép:  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Néhány érdekesebb:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ja és ne felejtsétek:

Ideje készülődni a Tavaszi Rajzásra, amely idén jubileumi 20. rajzás lesz, és a 15. rajzáshoz hasonlóan nagyon komolynak ígérkezik, hiszen a Hungaroringen lesz.

Itt van lassan május 1. is. Ha május 1. , akkor pedig Blalmazújvároson a helyünk, ahol ismét két napos program lesz. Első nap szombaton (április 30.) 15 órától egy beszélgetős, sütős-főzős, vetítős buli lesz, míg második nap, vasárnap, május 1-én a VÁROSÉBRESZTŐ FELVONULÁSSAL kezdünk, majd sok érdekes programmal folytatjuk a vw-s, veterános bulit.

Részletek jövő héten itt a vwkmo.blogon...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vwkmo.blog.hu/api/trackback/id/tr602793561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása