HTML

vwkmo

VWKMO: A Kelet-Magyarországi VW Baráti Kör rövid neve. Céljaink: Vw-konszern Találkozók szervezése, lebonyolítása Balmazújvároson, illetve mások által szervezett, minél több hasonló rendezvényen való részvétel. Rajongunk a Vw, Audi, Seat, Skoda, Bogár, Veterán járművekért. Jöhet Szépségverseny, Ügyességi verseny, Golf, Karmann, Kübel, Busz, Passat, Transporter, T2. T4, Porsche, Pannónia, Hot Rod, Amerikai, a lényeg, hogy jó és érdekes legyen. Benzinnel, vagy dízellel hajtott, léggel, vagy vízzel hütött....

Friss topikok

Linkblog

2011.03.30. 06:35 vwkmo

Rajzás 2011. április 9.

 

Idén ismét a Hungaroringen lesz a Tavaszi Rajzás. Utoljára 5 évvel ezelőtt jelentett semmivel össze nem hasonlítható élményt számunkra ez az esemény.

 



 

Így lesz ez idén is, nagy kaland lesz körözni, reményeim szerint több száz vw-sel együtt a hazai versenypályák legnagyobbikán, legkomolyabbikán. Remélem a járművek felhozatala sem lesz mindennapi.

 

Hátha lehet menni megint (mint 5 évvel ezelőtt) az Alianz Vezetéstechnikai Centrum tanpályáján is. Ugyan idén először, sok év után, nincs gyorsulási versenyre való vwerdám, de azért azt is nézem majd. Meg még sok mindent… Remélem beszélgetni is fogunk majd nem eleget… Ja és hírt is viszünk április 30-május 1-én Balmazújvároson tartandó III. VW-konszern és veteránjármű Találkozónkról is és reméljük, ha nem is annyian, mint a tavaszi Rajzáson, de május 1-én is sokan leszünk.

 


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vwkmo.blog.hu/api/trackback/id/tr52784006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása